AUTOMATISCH MELKEN (VMS)

De DeLaval VMS (vrijwillig melk systeem) biedt u een andere manier van leven.

Automatisch melken met VMS heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen doordat steeds meer melkveehouders flexibel willen zijn bij de dagelijkse werkzaamheden. Ook de toenemende schaalvergroting draagt hier aan bij. DeLaval heeft als grootste melkwinningsleverancier ter wereld, zeer veel kennis en ervaring in huis en heeft hiermee het unieke Vrijwillig Melk Systeem (VMS) ontwikkeld. Daarmee is de VMS passend voor elke situatie en ieder bedrijf met een passie voor koeien.

VMS 1
FAQ items aan het laden...

Automatisch melken

De DeLaval VMS (vrijwillig melk systeem) biedt u een andere manier van leven. Automatisch melken met VMS heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen doordat steeds meer melkveehouders flexibel willen zijn bij de dagelijkse werkzaamheden. Ook de toenemende schaalvergroting draagt hier aan bij. DeLaval heeft als grootste melkwinningsleverancier ter wereld, zeer veel kennis en ervaring in huis en heeft hiermee het unieke Vrijwillig Melk Systeem (VMS) ontwikkeld. Daarmee is de VMS passend voor elke situatie en ieder bedrijf met een passie voor koeien.

Welke melkstal past bij u?

Contact

Visgraat, Parallel, Draai melkstal, Bindstal etc. etc. Wij hebben alle mogelijkheden in huis, wij geven het beste advies en helpen met uw keuze… het meest optimale!

AUTOMATISCH MELKEN (AMR)

DeLaval AMR™ staat voor de nieuwste generatie draaimelkstaltechnologie. Met vijf taakspecifieke hydraulische robots kunt u dagelijks tot wel 1600 volledig automatische melkbeurten realiseren.

De DeLaval AMR™ automatische melkrotor is ontwikkeld om aan te sluiten bij alle soorten van bedrijfsvoering: groepsgewijs, semi-vrijwillig of geheel vrijwillig melken.

Kwartiermelken, DeLaval DelPro™ Farm Manager en de uitgebreide ervaring van DeLaval op het gebied van melktechnologie dragen alle bij aan het meest geavanceerde melksysteem ter wereld. DeLaval AMR is geschikt voor bedrijven vanaf 300-350 koeien en biedt de veehouder de mogelijkheid om te profiteren van efficiënte arbeidinzet en doorgroeimogelijkheden.

AutomatischeMelkRotor

Het robuuste platform met 24 melkstanden meet 13 meter in doorsnede. Hoogwaardige vacuümpompen, aangedreven met de geavanceerde variabele toerentalregeling, zorgen voor een stabiel vacuüm tijdens het gehele melkproces, terwijl geluidsniveau, magnetische interferentie en kosten tot een minimum beperkt blijven. De geavanceerde draaikop in het midden van de draaimelkstal transporteert melk, melkgegevens, spoelwater, lucht en stroom naar en van de DeLaval AMR™.

FAQ items aan het laden...

Automatisch melken (AMR)

De DeLaval AMR™ is op verschillende manieren elektronisch toegankelijk: via de bedrijfscomputer, het AMR-touchscreen en uw eigen smartphone. Voor het wijzigen van systeeminstellingen, raadplegen koegegevens of uitgebreide rapportage rondom het AMR systeem kunt u gebruik maken van DeLaval DelPro™ Farm Manager.