TOERBOERTIEK

Iedere veehouder wil naast een goede service ook optimaal bediend worden. Onze toerboertieker kunt U hierbij helpen. Niet alleen door het leveren van de benodigde producten. Ook voor advies is de toerboetieker beschikbaar. In overleg de gewenste bedrijfsvoering bepalen, de ideale situatie!

Deze “rijdende winkel” brengt periodiek een bezoek aan uw bedrijf. Hierdoor heeft U de zekerheid altijd de juiste en benodigde produkten op tijd in huis te hebben. U hoeft zelf de deur niet uit, geen overbodige voorraad te hebben en de houdbaarheidsdatum van de diverse producten zal niet overschrijden.
Voor tussentijdse bestellingen of meer informatie kunt U altijd bellen of mailen naar onze ToerBoerTieker Arie van den Berg, tel.06-28785380

AGROSHOP

Agroshop alles voor de professionele boer. Onze winkel in Harmelen is hét adres voor uw hulpmiddelen en materialen

In onze winkel in Harmelen vindt u alles wat nodig hebt voor in en om de Boerderij.
Gereedschap, grasmaaiers, hogedrukspuiten, schoonmaakmiddelen, schrikdraad etc.
Tevens hebben wij een groot assortiment aan reserveonderdelen voor de door ons geïnstalleerde machines en apparatuur.

DeLaval stationary brush SB 193610

INSERVICE™

Als u zich realiseert dat uw apparatuur 365 dagen per jaar efficiënt moet werken, moet u er zeker van zijn dat de installatie deze taak aankan. Net als uw auto heeft uw melkapparatuur regelmatig onderhoud nodig om storingsvrij te functioneren. Door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren, blijft het kwaliteitsniveau gehandhaafd en wordt de melkefficiëntie bevorderd.
Regelmatig onderhoud voor probleemloos melken.

Onderhoud:

  • beschermt de melkkwaliteit
  • beschermt de gezondheid van uw veestapel
  • optimaliseert de prestaties
  • vermindert het stroomverbruik
  • behoudt de betrouwbaarheid
  • verlengt de levensduur
  • vermindert het risico op storingen

Met het DeLaval InService™ preventief onderhoudsprotocol wordt al uw DeLaval melkapparatuur onderhouden, getest en waar nodig aangepast. Vervangingen worden gedaan met originele onderdelen. Het op tijd vervangen van tepelvoeringen, slangen en onderdelen is van essentieel belang voor het functioneren van uw melkapparatuur – voor betrouwbaar, diervriendelijk en efficiënt melken.

Voor preventief onderhoud van uw melkwinningsinstallatie bent u bij J. van der Linden aan het goede adres. Preventief onderhoud is de efficiëntste manier om storingen te voorkomen. J. van der Linden BV kan in samenwerking met DeLaval zowel de melkstal, VMS, mestrobot, voercentrum als koeltank onderhouden.