MIDILINE

De MidiLine™-melkstal van DeLaval is het ultieme groepsgewijze melksysteem voor een hoge capaciteit en lage productiekosten waarmee u uw tijd en middelen efficiënt kunt benutten.

De melkstellen bevinden zich in het midden van de melkstal en worden aan beide zijden van de melkstal gebruikt. Vergeleken met systemen met één melkpunt per koestand is dit een zeer efficiënte investering in melkpunten: DeLaval MidiLine™ melksystemen kunnen een capaciteit behalen die vergelijkbaar is met een dubbel uitgevoerd of laagliggend melksysteem. En dit tegen aanzienlijk lagere investeringskosten.

DeLaval beschikt over twee MidiLine™ melksystemen:

DeLaval ML2100: biedt de basisfunctionaliteit zonder automatisering, maar kan worden uitgebreid met verschillende automatiseringsmodules. Dit vormt een uitkomst wanneer de initiële investering laag moet worden gehouden, terwijl u wel over de flexibiliteit beschikt om later uit te breiden.

DeLaval ML3100: biedt geïntegreerde automatisering, meteen vanaf het begin. De compacte, complete en ultramoderne swing-over-arm is standaard voorzien van een geïntegreerde afnamecilinder, snelstart en actieve positionering. De DeLaval ML3100 is een uiterst efficiënte en gebruiksvriendelijke melkstal, gekoppeld aan vooruitstrevende melkmeetapparatuur. De volledige systeemintegratie met DeLaval DelPro™ Farm Manager staat hierbij garant voor geavanceerd melk- en veestapelmanagement.

FAQ items aan het laden...

Mts De Jong over het MidiLine ML3100

Swingover melksystemen

Dingeman en zoon Aart De Jong uit Noordeloos melken hun 120 koeien in een 22-stands MidiLine swingover melkstal. Als eerste in Nederland hebben zij de nieuwe MidiLine zwenkarm in gebruik. Dingeman: “Dit is een arm die echt af is. Hij is robuust en sterk en alles is er netjes in weggewerkt.”