AUTOMATISCH MELKEN (VMS)

De DeLaval VMS (vrijwillig melk systeem) biedt u een andere manier van leven.

Automatisch melken met VMS heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen doordat steeds meer melkveehouders flexibel willen zijn bij de dagelijkse werkzaamheden. Ook de toenemende schaalvergroting draagt hier aan bij. DeLaval heeft als grootste melkwinningsleverancier ter wereld, zeer veel kennis en ervaring in huis en heeft hiermee het unieke Vrijwillig Melk Systeem (VMS) ontwikkeld. Daarmee is de VMS passend voor elke situatie en ieder bedrijf met een passie voor koeien.

VMS 1
FAQ items aan het laden...

Automatisch melken

De DeLaval VMS (vrijwillig melk systeem) biedt u een andere manier van leven. Automatisch melken met VMS heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen doordat steeds meer melkveehouders flexibel willen zijn bij de dagelijkse werkzaamheden. Ook de toenemende schaalvergroting draagt hier aan bij. DeLaval heeft als grootste melkwinningsleverancier ter wereld, zeer veel kennis en ervaring in huis en heeft hiermee het unieke Vrijwillig Melk Systeem (VMS) ontwikkeld. Daarmee is de VMS passend voor elke situatie en ieder bedrijf met een passie voor koeien.

Welke melkstal past bij u?

Contact

Visgraat, Parallel, Draai melkstal, Bindstal etc. etc. Wij hebben alle mogelijkheden in huis, wij geven het beste advies en helpen met uw keuze… het meest optimale!