BINDSTAL

DeLaval biedt ook een compleet gamma voor de bindstal. Systemen met melkgifte-indicatie, automatische afname en zelfs geprogrammeerd voeren behoren tot de mogelijkheden.

De melkgift is de laatste jaren behoorlijk toegenomen, dus kan het zijn dat uw oude melksysteem 50% meer melk moet verwerken dan voorheen. De bindstal kan qua technologie niet onderdoen voor de automatisering in doorloopstallen. Verouderde melkapparatuur, die niet meer geschikt is voor uw huidige melkproductie, zal problemen veroorzaken met de melkkwaliteit en de uiergezondheid.

Uw melkapparatuur wordt normaal gesproken vier tot zes uur per dag, 365 dagen per jaar gebruikt. Dat komt neer op 1.500 tot 2.000 uur per jaar. Het moge dus duidelijk zijn dat de melkapparatuur up-to-date moet zijn om optimaal te kunnen functioneren. De melkapparatuur is van grote invloed op uw rendement. DeLaval biedt melkproductie-oplossingen die ontworpen zijn om te voldoen aan uw huidige behoeften en die toekomstige uitbreiding mogelijk maken.

bindstal

1. Bindstal melksysteem, 2. Melkkoeltank, 3. Reinigingssysteem, 4. Vacuümsysteem

De DeLaval visgraatstal 30° verzekert u van een perfecte koepositionering. Een van de praktische details van de De DeLaval visgraatmelkstal 30° is robuuste verstelbare borstrail. De koeien worden zorgvuldig tegen de keerbuis aan melkputzijde gepositioneerd. De uiers zijn nu beter bereikbaar voor de melker.

Mobiele melkmachine PMU

De DeLaval mobiele melkmachine PMU is compact en eenvoudig verplaatsbaar in smalle gangen.

Koeien die speciale aandacht nodig hebben of koeien die net hebben gekalfd, zijn soms lastig te melken. Dit kwalitatief hoogwaardige product vereenvoudigt het melken, zelfs in afgelegen locaties, aangezien er geen extern vacuümtoevoer nodig is.

PMU